Onderhoud

Onze website gebruikt cookies voor statistiek en de technische werking van deze website.
OK

Met onze goed opgeleide vakmensen en geavanceerde apparatuur, kunnen wij voor elk automerk het benodigde onderhoud uitvoeren.

Onderhoud van uw auto

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw auto, voorkomt defecten en zorgt vooral ook voor extra veiligheid onderweg. Reden genoeg om uw auto periodiek een onderhoudsbeurt te geven.

Wanneer uw auto onderhoud nodig heeft, hangt af van het type auto, de leeftijd en het aantal kilometers dat u rijdt. U mag ons altijd bellen of bij ons langskomen. Wij geven u hier graag advies over. Met onze goed opgeleide vakmensen en geavanceerde technische programma’s en apparatuur, zijn wij in staat om voor elk automerk en type auto het benodigde onderhoud uit te voeren. Bij alle werkzaamheden informeren wij u vooraf over de kosten. Zijn er onvoorziene kosten? Dan nemen we altijd contact met u op voor overleg. U weet dus altijd precies waar u aan toe bent.

In geval van schade bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij regelen alles met uw verzekering en zorgen dat u uw auto weer tip top in orde terug krijgt. Kortom, wij nemen u de zorg uit handen!

Graag tot ziens in onze werkplaats !

Automonteur3

OVER EP SYSTEMS

EP Systems is uw autogarage en specialist voor inbouw van alarmsystemen en car-media.

NEEM CONTACT OP

Gevestigd in Tilburg op Vossenberg II.
Pallasstraat 38
5048 CJ Tilburg