Trekhaak

Onze website gebruikt cookies voor statistiek en de technische werking van deze website.
OK

Het gemak en de veelzijdigheid van de trekhaak

Trekhaak

Het gebruik van de auto wordt steeds veelzijdiger, zowel zakelijk als voor privégebruik:

van vakantie tot buitensportactiviteiten. De trekhaak is hiervoor een onmisbaar accessoire. Bosal biedt voor elk autotype een geschikte trekhaak: voor de kleinste compact car tot de meest luxueuze SUV.

Of u nu een paardentrailer, caravan of boot trekt, fietsen vervoert of een trailer gebruikt, Bosal heeft de juiste trekhaak voor u: een vaste-, afneembare- of wegklapbare trekhaak. Moderne auto’s staan bekend om hun toenemende mate van complexiteit van hun electronische systemen. Daarom levert Bosal ook autospecifieke electrische bedradingssets voor de trekhaak waardoor een probleemloze installatie wordt gewaarborgd.

Een van de trends op het gebied van vrije tijdsbesteding is de enorme groei in het gebruik van electrische fietsen. Een andere trend is de populariteit van offroad fietsen. Deze trends stellen andere eisen aan de moderne fietsendrager. Niet alleen op het gebied van kwaliteit, maar ook op het gebied van het veilig vervoer van fietsen waarbij aan alle wettelijke eisen moet worden voldaan. Bosal biedt dé oplossing voor al uw wensen op het gebied van het vervoer van fietsen!

OVER EP SYSTEMS

EP Systems is uw autogarage en specialist voor inbouw van alarmsystemen en car-media.

NEEM CONTACT OP

Gevestigd in Tilburg op Vossenberg II.
Pallasstraat 38
5048 CJ Tilburg